Textron Fleet Management își EXTINDE activitatea și în Pitești. A avut loc inaugurarea oficială

0
882

Textron Fleet Management, o corporație de top prezentă în peste 25 de state la nivel mondial, își extinde activitatea și în Pitești, prin deschiderea unei sucursale unice. Miercuri, de la ora 13.00, a avut loc deschiderea oficială a activității de la Pitești, în prezența conducerii, a reprezentanților Asociației Oamenilor de Afaceri Argeș, dar și în prezența autorităților locale.

Textron Inc. este una dintre cele mai cunoscute companii multi-industrie din lume, o companie care își pune în valoare rețeaua globală de companii în aviație, apărare, industrial și finanțe, pentru a oferi clienților soluții și servicii inovatoare. Cu peste 35.000 de angajați, Textron operează în 25 de țări din întreaga lume și este cunoscută pentru mărcile sale puternice, cum ar fi: Greenlee, Bell Helicopter, Cessna, Beechraft și E-Z-GO.

Divizia Textron Vehicule Specializate deschide la Pitești o sucursală unică în cadrul Grupului, specializată în dezvoltare de software și se alătură astfel altor companii care apelează la talentul românesc din aceasta ramură. Firma a creat deja 40 de locuri de muncă în high-tech și are de gând să crească acest număr. ”Dumneavoastră spuneți că vreți să dublați numărul de angajați? Eu spun să îl triplați până anul viitor. Vă urez să faceți treabă bună, pentru că avem nevoie de oameni ca dumneavoastră, care vreți să faceți treabă la Pitești, mai ales că zona aceasta de IT merge foarte bine. Eu încurajez astfel de activități”, a declarat primarul municipiului Pitești, Cornel Ionică, prezent la deschiderea oficială.

Compania dorește să se implice în mod activ în creșterea de noi talente prin colaborarea cu Universitatea din Pitești și liceele de specialitate din județul Argeș.

Dorim să cream un loc de muncă eficient, modern, folosind cele mai noi tehnologii și care oferă angajaților posibilitatea să-și dezvolte o carieră de succes”, este mesajul transmis de conducerea firmei.

Filosofia Textron este: ”Oamenii sunt cea mai importantă resursă într-o companie”.

LASA UN RASPUNS