Teodora, jurnalista la Pro TV, a murit pe un pat de spital din Israel! O poveste TRISTA

0
755

Numărul morţilor în urma incendiului din Colectiv a ajuns la 46. Jurnalista Teodora Maftei în vârstă de 36 de ani a murit, luni dimineaţă, pe un pat de spital din Israel. Fotograf şi editor la Pro TV, Teodora a fost grav rănită în incendiul din Clubul Colectiv şi fusese internată la Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului de Arşi din Capitală. Medicii au decis să fie transferată într-un spital din Israel. Din păcate, Teodora nu a mai rezistat şi a decedat luni dimineaţa.

Teodora Maftei a fost operată în trecut de şapte ori, din care de trei ori pe creier, din cauza unei acumulări de lichid aflată pe creierul mic, iar în aceste condiţii ea nu avea voie în cluburi.

Tânăra jurnalistă suferea de “chist arahnoidian de fosă posterioară”, respectiv o acumulare de lichid aflată pe creierul mic, înspre ceafă, care nu poate fi eliminat şi este asociat cu hipertensiunea intracraniană.

Diagnosticul i-a fost pus în 2005, după ce suferea de dureri de cap foarte puternice, insomnii, tulburări de memorie, ameţeli şi probleme cu echilibrul.

Până acum a fost operată de şapte ori, din care de trei ori intervenţii direct pe creier, trei intervenţii la chist pe la gât, când medicii i-au montat un “furtun” de la chist până în stomac, care drenează surplusul de lichid, respectiv o dată a fost operată prin burtă, pentru a monta o valvă.

După prima intervenţie, tânăra a crezut că a murit. “Uneori e nevoie să mori puţin ca să simţi cu adevărat că trăieşti”, spunea ea.

“Când m-am trezit, primul lucru pe care l-am văzut a fost icoana cu Maica Domnului. Mi-am zis: La naiba, am murit! Am înţeles că, până să mă trezesc de-a binelea, dădusem un recital de înjurături în engleză”, îşi amintea Teo.

 

LASA UN RASPUNS