Tânăr șofer rănit grav în accident, la Curtea de Argeș!

0
778

Accident grav petrecut la Curtea de Argeş, pe strada Râmnicu Vâlcea. Un tânăr în vârstă de 27 de ani, din judeţul Dâmboviţa, aflat la volanul unui BMW a pierdut controlul maşinii. Autoturismul a izbit violent, un cap de pod din beton, după care a ajuns în şanţ. În autoturim se mai altă două persoane. Cel mai grav este rănit tânărul şofer, care se pare că are fracturi la picioare. La faţa locului se află poliţişti şi echipaje ale Serviciului de Ambulanţă.

Din informațiile primite până la acest moment, barbatul de 27 de ani, din comuna Ludesti, judetul Dambovita, care se deplasa pe strada Rm. Valcea, directia spre Tigveni, nu ar fi adaptat viteza la conditiile de drum, intrand in coliziune cu un cap de pod de pe partea dreapta, in sensul sau de deplasare, dupa care a intrat in santul de pe aceeasi parte.
In urma evenimentului, conducatorul auto a fost ranit, fiind transportat la o unitate medicala cu diagnosticul prezumtiv de fracturi membre inferioare, iar pasagera fata, femeie de 25 de ani, din Tigveni, a fost transportata la o unitate medicala, cu diagnosticul prezumtiv de traumatism toraco-lombar si contuzie cervicala. Al treilea ocupant, care se afla pe bancheta spate, minor de 17 ani, nu a suferit vatamari. In cauza a fost intocmit dosar penal conform art. 196 din Codul Penal, iar verificarile continua, pentru stabilirea tuturor imprejurarilor in care evenimentul s-a petrecut, ne transmite IPJ Argeș.

LASA UN RASPUNS