Ştire bombă! Primarul Florin Frătică se însoară vineri. Vezi cu cine

0
954

Edilul comunei Bradu, Florin Frătică, se însoară vineri, 8 noiembrie. Acesta va avea cununia civilă chiar la primăria Bradu, când îşi va uni destinele cu nimeni alta decât Alina Guşă, cea cu care se iubeşte de ceva vreme, deşi era căsătorit că Mirela Frătică.

Fratica cu Alina Gusa

Primarul a divorţat în urmă cu câteva luni, la notar, iar acum se grăbeşte să îşi pună din nou pirostriile. Deşi s-a zvonit că divorţul ar fi survenit pentru a-şi pune averea la adăpost în urma dosarului penal care i-a fost întocmit anul acesta, se pare că nu este chiar aşa.

Este îndrăgostit lulea de mai tânăra Alina Guşă, iar acum vrea să o facă soţie. Menţionăm că Alina este o subalternă de-a luni, pe care a angajat-o ca referent la primăria Bradu, iar împreună sunt cercetaţi într-un dosar penal instrumentat de Parchetul de pe Lângă Judecătoria Piteşti. Frătică este învinuit pentru abuz în serviciu în formă continuată, iar Alina Guşă pentru complicitate la abuz în serviciu.

Se pare că aceasta din urmă are interdicţie să se vadă cu viitorul soţ, însă primarul are liber pentru a-i fi alături Alinei Guşă. Încurcate sunt căile domnului! În fine, primarul Florin Frătică a divorţat de soţia sa, Mirela, după 19 ani de relaţie, iar acum se căsătoreşte cu Alina Guşă, doar în prezenţa apropiaţilor, fără mare tam tam. Casă de piatră le dorim şi…multă linişte, că au nevoie!

LASA UN RASPUNS