Simona Bucura Oprescu: Guvernul are bani pentru a organiza alegeri peste alegeri, DAR NU PENTRU MĂRIREA ALOCAȚIILOR

0
435

Deputatul PSD de Argeș, Simona Bucura Oprescu, a comentat pe marginea subiectului privind asumarea răspunderii de către Guvernul Orban pe proiectul de lege privind alegerea primarilor în două tururi de scrutin. ”Ipocrizia PNL nu are limite!”, a transmis Simona Bucura Oprescu.

Aghiotantul” său, Raluca Turcan, îi ține isonul, miza declarată fiind aceea de a câștiga PNL cât mai multe primării. În vreme ce în 2011 susținea cu tărie schimbarea legii electorale astfel încât primarii să fie aleși într-un singur tur de scrutin, căci două tururi ar fi fost prea scumpe, actualul vicepremier PNL Raluca Turcan are acum o opinie total diferită, militând pentru alegerea edililor în două tururi! Acum nu mai e scump? Deci Guvernul are bani pentru a organiza alegeri peste alegeri (vorbește și despre anticipate), dar nu are pentru mărirea alocațiilor pentru copii sau a salariilor profesorilor? Grav este faptul că PNL schimbă legislația electorală după bunul plac, în funcție de interesul propriu și în total dispreț față de cetățeni și Constituție! Singurul scop – câștigarea puterii absolute!”, este declarația deputatului PSD de Argeș, Simona Bucura Oprescu.

De asemenea, Marcel Ciolacu, președintele interimar al PSD, a anunțat că social democrații nu sunt de acord cu revenirea la alegerea primarilor în două tururi, amenințând cu o moțiune de cenzură.

LASA UN RASPUNS