Șeful Administrației Finanțelor Publice Argeș, întâlnire cu contribuabilii din Curtea de Argeș

0
305

Pentru a doua oara în cursul anului 2018, reprezentantii Administratiei Judetene a Finantelor Publice Arges au organizat la Curtea de Arges o intalnire cu contribuabilii, la inițiativa șefului A.J.F.P. Arges, Lucretiu Ioan Tudor.

Intentia AJFP Arges este de a derula in permanenta un parteneriat cu contribuabilii si de a veni in întâmpinarea necesităţii permanente de îmbunătăţire a informării şi îndrumării acestora, prin transmiterea de noutati fiscale corect si la timp, cat si lamurirea diverselor probleme pe care le intampina. Astfel, miercuri, 14 noiembrie 2018, începând cu ora 12,00, în sala de consiliu de la sediul Primăriei Municipiului Curtea de Arges, în prezenta șefului Finanțelor Argeș, Lucretiu Ioan Tudor, a lui Ion Olteanu, sef Serviciul Fiscal Municipal Curtea de Arges, contribuabilii din Curtea de Arges şi localităţile învecinate au beneficiat de o sesiune interactivă de întrebări şi răspunsuri la întrebările referitoare la sponsorizările acordate de către persoane juridice şi eşalonarea la plată a obligaţiilor fiscale.

Au mai fost prezentate calendarul obligaţiilor fiscale aferente lunii noiembrie 2018, serviciile electronice oferite de ANAF, schemele de ajutor de stat, instituite conform H.G. 807/2014, noile reglementări privind casele de marcat, precum şi alte noutăţi legislative. Sedinta a cuprins o sesiune interactivă de întrebări şi răspunsuri/ consultări pe marginea subiectelor abordate.

La această întâlnire au participat circa 75 de contribuabili, reprezentanti ai asociatiilor profesionale, agentilor economici persoane fizice si juridice, care au fost deosebit de interesati de noutatile fiscale prezentate. Specialistii din cadrul Serviciului de Asistenta Contribuabili din cadrul A.J.F.P. Arges au oferit raspunsuri si clarificari la toate problemele ridicate în timpul sedintei.

LASA UN RASPUNS