ȘEFI NOI în mai multe SPITALE din Argeș!

0
771

Dispoziții de numire în funcții de conducere la nivelul spitalelor emise de președintele Consiliului Județean Argeș, anunțate în urmă cu scurt timp pe pagina de Facebook a lui Dan Manu, președintele CJ Argeș.

”Prin intrarea în vigoare a Legii nr. 55 din 15 mai 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, în ceea ce privește sistemul sanitar, se menține modalitatea de numire, suspendare și eliberare din funcție a persoanelor care ocupă funcții de conducere de către autoritățile administrației publice locale, așa cum era reglementat înaintea instituirii stării de urgență. Astfel, în baza noilor prevederi, astăzi, președintele Consiliului Județean Argeș, Dan Manu, a emis următoarele dispoziții, cu aplicabilitate începând cu data de 18 mai 2020:

• Numirea doamnei ec. Vasilica Bărbulescu în funcția de director financiar – contabil interimar la Spitalul Orășenesc Regele Carol I Costești

• Numirea domnului dr. Tudor Ionescu în funcția de manager interimar la Spitalul de Pediatrie Pitești

• Numirea domnului dr. Gabriel Copciag în funcția de director medical interimar la Spitalul Județean de Urgență Pitești

• Numirea doamnei ec. Florina Isabela Din în funcția de director financiar – contabil interimar la Spitalul Județean de Urgență Pitești

În ceea ce privește conducerea Spitalului Județean de Urgență Pitești, Ordinul de Ministru privind suspendarea doamnei Adriana Molfea din funcția de manager pe durata stării de alertă, emis în baza art. 21 din Ordonanța de urgență nr. 70/2020, a încetat să își producă efectele ca urmare a intrării în vigoare a Legii nr. 55/2020. În consecință, doamna Adriana Molfea a revenit de drept în funcția de manager al Spitalului Județean de Urgență Pitești, începând de astăzi, 18 mai 2020.”, informează Dan Manu.

LASA UN RASPUNS