Se anunță MARE EVENIMENT, de Ziua Comunei Stâlpeni! Oaspeți de seamă și surprize muzicale

0
2046

Oaspeți de seamă și surprize muzicale, la Ziua Comunei Stâlpeni, duminică, 30 septembrie. În an Centenar, primarul comunei Stâlpeni, Gabi Șerbănoiu, organizează un eveniment deosebit la cea de-a XIV-a ediție a Zilei Comunei, într-un cadru natural pitoresc. Artistele Elisabeta Turcu și Adriana Antoni sunt invitate speciale pentru a crea o atmosferă cu adevărat de sărbătoare la Stâlpeni.

Evenimentul începe cu puțin până în ora 12.00, când nenumărați artiști locali și de talie națională vor urca pe scenă pentru a încânta locuitorii comunei, la ceas de sărbătoare. Între orele 12.00 – 15.00 vor avea loc o serie de surprize muzicale oferite de Școala Populară de Arte și Meserii Pitești, iar în intervalul 15.00 – 20.00 vor urca pe scenă Elena Sima, Adriana Antoni, Elisabeta Turcu, Mihaela Chirițescu, Ionuț și Gabriela Ciobanu, Ioana Maria.

Evenimentul se va desfășura pe terenul de sport al Liceului Tehnologic I.C. Petrescu, începând cu ora 12.00. Oficialitățile locale invitate vor participa la eveniment în jurul orei 15.00.

Primarul comunei Stâlpeni, Gabi Șerbănoiu, îi invită pe toți localnicii să petreacă momente frumoase, alături de invitați pe măsură, sărbătorind 414 ani de atestare documentară a comunei, în an centenar.

LASA UN RASPUNS