SCHIMBARE radicală de look! Frumoasa basarabeancă Lucreția Racu, PROMOVARE ÎN FORȚĂ (interviu)

0
3883

Frumoasa basarabeancă Lucreția Racu, promovare în forță! Schimbarea de look pare că o prinde foarte bine, iar cel de-al doilea său single a fost promovat la Pro TV Chișinău, invitată fiind în cadrul emisiunii ”O seară perfectă”.

Nu m-ai meritat”, cel de-al doilea single al artistei, se bucură de mare succes, iar Lucreția Racu este pe val. Este o piesă care a ridicat multe semne de întrebare, mai ales că artista nu a dat inițial prea multe detalii întrebată fiind dacă este vorba despre o experiență personală ori este doar un titlu de piesă. ”Evident că și eu am suferit în dragoste, dar nu așa dramatic, precum în piesă. Mulți m-au întrebat dacă este vorba despre o experiență personală. Nu, nu este vorba despre propria experiență.”, a declarat Lucreția Racu la Pro TV.

Nu m-ai meritat, spune Lucretia Racu in ultimul ei videoclip. Sa fie istoria ei de viata sau doar un titlu de piesa – VIDEO

Publicată de O Seară Perfectă, la PRO TV pe Miercuri, 6 februarie 2019

Cât despre schimbarea de look, Lucreția a optat pentru o culoare extrem de îndrăzneață și electrizantă, care îi pune foarte frumos în evidență trăsăturile. Și-a schimbat culoarea părului într-o nuanță roșu arămiu, o culoare ce este purtată de persoanele puternice și curajoase.

Publicată de Lucretia Racu Katiusha pe Duminică, 3 februarie 2019

LASA UN RASPUNS