(foto) Celebru lider PSD, MANECHIN în tinerețe! Puțini știu acest lucru

0
4249

Puțini știu acest lucru. Un celebru lider PSD a fost manechin în tinerețe. Acesta prezenta costume bărbătești. Este vorba despre nimeni altul decât liderul PSD de Vrancea, Marian Oprişan.
Marian Oprişan este unul dintre cei mai vechi baroni locali ai PSD. Cariera lui politică este legată exclusiv de PSD. În 1996 a ajuns la conducerea Consiliului Judeţean Vrancea. Acesta este şi posesorul a două porecle care au făcut deliciul presei. El a fost botezat “Portofel” şi “Manechinul”. Prima denumire i s-a tras după ce presa anilor trecuţi a făcut dezvăluiri cu privire la un episod care l-ar fi avut protagonist pe Marian Oprişan . “Unul dintre politiştii vrânceni ne-a declarat sub protecţia anonimatului: ‘Un coleg de-al meu, ofiţer în Inspectoratul Judeţean Vrancea care va ieşi într-un an la pensie, mi-a spus că deţine o copie după o declaraţie semnată de Marian Oprişan înainte de ’89, când era anchetat de Miliţie pentru furturi, în care învinuitul recunoaşte şi regretă faptele“, a fost una dintre dezvăluirile publicate atunci.

De ce unde i-a venit, însă, porecla de “Manechinul”? Vine greu de crezut, însă Marian Oprişan a fost manechin la Fabrica de Confecţii din Focşani înainte de 1989, unde prezenta costume bărbăteşti. În presă a apărut chiar şi o fotografie cu “modelul” Marian Oprişan.

Sursa: Capital.ro

LASA UN RASPUNS