SCANDAL intr-un restaurant! Barbat injunghiat! Agresorul, un barbat cercetat pentru trafic de droguri

0
268

Doi bărbaţi au băut împreună în restaurantul unei pensiuni din Bascov şi, după ce s-au îmbătat, s-au luat la bătaie. În timpul încăierării, unul a scos un cuțit şi l-a înjunghiat de mai multe ori pe adversar. După atac a fugit. Totul s-a intamplat in noaptea de marti spre miercuri.

Cei doi bărbaţi, unul de 33 de ani şi celălalt de 46 de ani, cetăţean albanez cu rezidenţă în Piteşti, s-au încăierat. Albanezul a scos un cuţit şi l-a înjunghiat de mai multe ori pe celălalt bărbat. Acesta a fost transportat la spital, având multiple plăgi înjunghiate, una în zona inimii. Din fericire niciuna nu era gravă. După ce a primit îngrijirile medicale, pacientul nu a vrut să rămână internat şi a plecat acasă la cerere. Imediat după scandal, agresorul a fugit. Acesta se afla sub control judiciar fiind cercetat într-un dosar de trafic de droguri, de către procurorii DIICOT Piteşti.

Cetăţeanul albanez nu a fost găsit, acesta ascunzându-se. Poliţiştii Secţiei Rurale Bascov au demarat cercetări la pensiunea unde au băut bărbaţii, fiind constatate mai multe încălcări ale legii. „Au constatat că la sediul unității de cazare, prevăzută cu restaurant, a fost continuată activitatea de servire a clienţilor după ora 23:00. Totodată, din verificări s-a stabilit și că mai mulţi clienţi au fost serviţi cu băuturi alcoolice, deşi se aflau în stare de ebrietate. De asemenea, unei persoane care se afla cazată în unitate nu i s-a întocmit fişă de cazare.Drept urmare, au fost aplicate 5 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 4.000 de lei, după cum urmează: 3 sancţiuni, în valoare totală de 1.500 de lei, conform Legii 55/2020 privind unele măsuri de combatere a pandemiei de COVID-19, ca urmare a nerespectării restricţiilor privind deplasarea sau libera circulaţie în intervalul 23:00-05:00; o sancţiune, în valoare de 500 de lei, conform Legii 61/1991R privind normele de convieţuire socială, personalului din cadrul unităţii care a servit clienţi aflaţi în stare de ebrietate; o sancţiune, în valoare de 2.000 de lei, conform HG 237/2001R privind normele de acces, evidenţa şi protecţia turiştilor în structuri de primire turistice, ca urmare a neîndeplinirii obligaţiei de întocmire a fişei de cazare. De asemenea, a fost sesizat I.T.M Argeş pentru dispunerea măsurilor legale conform competenţelor, ca urmare a nerespectării programului de funcţionare în contextul pandemiei de COVID-19, conform art. 65 lit q) din Legea 55/2020”, declara Florin Popa, purtătorul de cuvânt al IPJ Argeş.

LASA UN RASPUNS