Scandal in cartierul Trivale din Pitesti! Barbat imobilizat si dus la sectia de politie

0
319

Duminică, 21 februarie, în jurul orei 2:00, la dispeceratul Poliției Locale a fost sesizat faptul că, la blocul MS2 din Trivale, pe una din scările imobilului, se tulbura liniștea și ordinea publică. În scurt timp, a intervenit un echipaj al Poliției Locale, la fața locului fiind depistate 3 persoane, o femeie si doi barbati, care se certau, deranjând astfel liniștea locatarilor. Persoanele în cauză au fost sancționate conform Legii 61/1991, ne informeaza Politia Locala Pitesti. “În cursul dimineții, mai exact la ora 05:10, polițiștii locali au fost chemați din nou la aceeași adresă, deoarece, de această dată, cele 3 persoane încercau să spargă ușa locuinței pe care tot ele o aveau închiriată.
Polițiștii locali ajunși la fața locului au constatat că una dintre persoanele mai sus amintite avea asupra sa și un cuțit cu care, spunea el, încerca să spargă ușa respectivă.
Bărbatul asupra căruia se afla cuțitul a fost imobilizat și s-a luat legătura cu Secția 3 Poliție pentru continuarea cercetărilor.”, mai arata Politia Locala Pitesti.

LASA UN RASPUNS