S-au batut in plina strada si au ajuns la spital! S-a intamplat in Pitesti. Dosar penal, deschis de politisti

0
392

Au ajuns la spital, desi a avut loc doar o usoara tamponare. De ce? Cele doua persoane implicate in accidental respectiv s-au luat la bataie in strada.

O tamponare între două autoturisme a băgat doi bărbaţi în spital. Ambulanţa nu a fost chemată, însă, în urma accidentului, ci pentru că cei doi şoferi s-au luat la bătaie, după ce şi-au văzut maşinile avariate. Unul dintre ei a pierdut controlul şi s-a izbit de un taximetru parcat.

Apoi l-ar fi agresat pe proprietar. Bărbatul are răni în zona capului şi primeşte îngrijiri de la medici, în ambulanţă. Celălalt şofer i-ar fi produs răni destul de serioase. Supărat că a lovit autoturismul parcat prea aproape de şosea, şoferul l-ar fi luat la bătaie pe taximetrist, trezit din somn de zgomotul impactului.

Omul, însă, are altă variantă asupra modului în care au decurs lucrurile. Poliţiştii au deschis un dosar penal şi au făcut cercetări la faţa locului.

Vor stabili şi care dintre şoferi e vinovat de bătaia iscată. Proprietarul taximetrului a rămas fără maşină, şi totodată fără loc de muncă, până ce autoturismul va fi reparat.

SURSA: Antena 1

LASA UN RASPUNS