Argeșeanul Robert Tudorache, în Moscova, la două evenimente de referință în plan internațional

0
704

Președintele ALDE Pitești, Robert Tudorache, a participat, din postura de secretar de stat în cadrul Ministerului Energiei, în perioada 18 – 21 iunie, la două evenimente de referință în plan internațional pentru industria de petrol și gaze naturale – Russian Gas Petroleum Congress și expoziția MIOGE 2018. Delegatia României care a participat la cele două evenimente din Moscova a fost condusă de către Robert Tudorache.

Congresul a oferit participanților posibilitatea abordării unor subiecte de interes comun privind implementarea proiectelor de infrastructură din sectorul petrolului și gazelor naturale, creșterea securității energetice și dezvoltarea cooperării internaționale.
În cadrul intervenției sale, Robert Tudorache a subliniat că există toate premizele pentru dezvoltarea relațiilor de bună colaborare pe care România le are cu Federația Rusă, în beneficiul ambelor țări.

La expoziția internațională MIOGE 2018, România a fost prezentă cu un stand național, cu participarea companiilor Conpet S.A, Romgaz S.A, Oil Terminal S.A și Vilmar S.A Râmnicu Vâlcea.

LASA UN RASPUNS