Reduceri la magazinele din Argeş până la 50%. Duminică se dă startul la Black Friday.

0
265

Încă puţin şi vine marea zi a reducerilor. Comercianţii îşi ademenesc clienţii de Black Friday, anul acesta fiind duminică, 29 noiembrie. La celebra sărbătoare „Vinerea neagră”, ce se află la cea de-a treia ediţie în România, consumatorii pot beneficia de reduceri cuprinse între 30 şi 50%, iar astfel magazinele sunt pline până la refuz. Magazinele de electronice şi electrocasnice sunt primele care au intrat în cursa reducerilor, cum de altfel s-a întâmplat şi în anii trecuţi.

Black Friday devine pentru consumator o cursă contratimp pe care trebuie să o câştige, iar magazinele nu se pot plânge în această zi în care reducerile sunt cele mai consistente din an. Trebuie să aveţi în vedere şi aspectele negative, şi anume că la celelalte două ediţii retailerii au fost prinşi pe picior greşit de numeroşii cumpărători, unii dintre aceştia epuizându-şi stocurile mult mai repede decât preconizaseră.
Ce-i drept, cele mai câştigate sunt magazinele online. Clienţii nu trebuie să mai plece de acasă şi să se înghesuie în market-uri, ci pot face comenzile pe Internet, iar retailerii câştigă timp cu livrările plasate.
Pentru ediţia de anul acesta şi-au anunţat participarea următorii retaileri:

  • Domeniul IT: Evomag, F64, ClickShop, Marketonline, Azerty, Magazinultau
  • Fashion: TinaR, Ecco Shoes, Miniprix, Boutique Mall
  • Electrocasnice: Altex, Domo, Carrefour, Flanco
  • Jucării şi articole pentru copii: Bebe Bliss, Best Kids, DinoLand, 101 Jucării
  • Cărţi: Nemira, Elefant.ro, Libris, Okian, BookCity

 

Sursa Pozei: Mediafax.ro

LASA UN RASPUNS