Primarii de pe traseul autostrăzii, REVOLTAȚI: ”Contribuția PNL? Au adus altă firmă de management”

0
1329

Primarii de pe traseul autostrăzii sunt revoltați că, deși nu puțini au fost cei invitați să participe la evenimentul de luni, când a fost semnat contractul pentru execuția secțiunii 5 Curtea de Argeș – Pitești, a autostrăzii Pitești – Sibiu, nu au avut loc și reprezentanții administrațiilor locale care au muncit pentru a se ajunge în acest stadiu. Mai mult decât atât, președintele Consiliului Județean Argeș, Dan Manu, este de părere că evenimentul de luni a fost politizat, fiind invitați să participe la eveniment decât membri PNL. Ion Mînzînă, vicepreședintele CJ Argeș a declarat de asemenea că ”Munca unor oameni e trecută la și alții.”.

Gheorghe Stancu, primar comuna Bascov: Ne-a deranjat puțin acest aspect, cum noi autoritățile locale nu am fost băgate în seamă la această semnare de contract, pentru că era foarte bine să fim și noi prezenți și stăteam așa la distanță. Cred eu că e un eveniment unde este inclusă și munca noastră de ani de zile.

Niculaie Dragnea, primar comuna Băiculești: Noi am avut o contribuție foarte importantă. Fără noi, nu știu dacă se ajungea în această parte.

Florian Bucalie, primar Mălureni: Din 2016 ne ducem la niște ședințe, ne întâlnim, nu am fost evidențiați pe nicăieri, asta este. Sper să mai țină cont și de noi, aștia mici, de la talpă.

Nicolae Rachieru, primar Budeasa: Acum câteva luni de zile a fost o ședință în cadrul Prefecturii, cu cei de la Compania Națională de Autostrăzi, cu noua firmă de management care se ocupă de autostradă, care ne-a spus că toată munca noastră de doi ani și cevs de zile să o dăm la o prte, pentru că ei au venit acum, altă companie, altă firmă iar ce am făcut guvernarea PSD nu mai este bun. Și că trebuie să reluăm toată munca, să facem altceva. De fapt, ce am făcut, le-am pus la dispoziție aceleași documente, dar altei firme de management. Asta este contribuția PNL au adus altă firmă de management, altceva nu au făcut.

Președintele Consiliului Județean, Dan Manu, a declarat de asemenea ”S-a dorit ca la semnarea contractului să fie numai un subiect de casă, prin care PNL și-a dat toate meritele acestui proiect, lucru care este nedrept pentru că atât Consiliul Județean, cât și primăriile de pe zona de competență pe unde va merge această autostradă au contribuit din plin la realizarea de a fi în acest stadiu de a fi semnat de PNL”. 

Foto: Descriptiv

LASA UN RASPUNS