Preselecție „Festivalul Tinerilor”, ediția a IV-a! Ozana Barabancea, in juriu

0
543

Filarmonica Pitești organizează a IV- a ediție a Festivalului Tinerilor. Evenimentul se adresează tinerilor talentați, cu vârsta de până la 19 ani, care cântă la un instrument sau sunt soliști vocali și doresc să se afirme.

Din juriul festivalului fac parte violonistul Răzvan Stoica, violoncelistul Ștefan Cazacu, pianistul Ștefan Doniga, clarinestistul Emil Vișenescu (pentru secțiunea muzică clasică), dirijorul și compozitorul Andrei Tudor, profesoara de canto și solista Ozana Barabancea (secțiunea jazz-pop) și colegii orchestrei simfonice a Filarmonicii Pitești.

Candidații trebuie să încarce o înregistrare video pe platforma online Youtube sau Facebook cu interpretarea proprie a unei piese din repertoriul muzicii clasice, respectiv jazz-pop, apoi să transmită linkul la adresa de email festivalultinerilor2024@filarmonica-pitesti.ro alături de CV sau o scurtă biografie. Juriul festivalului va evalua cererile primite pentru cele două secțiuni: muzică clasică, respectiv jazz-pop.

Primii șase clasați la secțiunea muzică clasică vor debuta alături de orchestra simfonică a Filarmonicii Pitești în concertul simfonic din 30 mai 2024.
Primii zece clasați la secțiunea jazz-pop vor debuta în concertul jazz-pop susținut alături de bandul Filarmonicii Pitești în 31 mai 2024. Câștigătorii acestei secțiuni trebuie să aibă și partiturile pentru piesele interpretate.

Rezultatele vor fi afișate în data de 6 mai pe www.filarmonica-pitesti.ro (secțiunea concursuri&masterclass).

LASA UN RASPUNS