Pomi cazuti pe carosabil, pe Transfagarasan! (vezi VIDEO)

0
125

În ultimele 24 de ore, peste 3.000 de pompieri au intervenit pentru limitarea și înlăturarea efectelor generate de fenomenele prognozate pentru această perioadă, la nivel national. Misiunile s-au desfășurat atât în cursul zilei de ieri, cât și pe timpul nopții, în 25 localități din 12 județe (AG, BR, BZ, CL, CT, DB, HD, IF, PH, SV, VL, VN) și municipiul București. Au fost interventii inclusiv pe Transfagarasan, unde au fost degajati mai multi pomi de pe carosabil (vezi VIDEO).

Cu eforturi susținute, pompierii au acționat pentru deblocarea mai multor autovehicule rămase în zăpadă, pentru evacuarea apei din 1 subsol și 1 curte, precum și pentru degajarea 4 elemente de construcție de la 4 imobile, 68 copaci și 4 stâlpi de electricitate, fiind avariate 42 autoturisme.

La acest moment situația este în dinamică, iar evoluția acesteia va fi atent monitorizată pentru dispunerea imediată a măsurilor care se impun, astfel încât situațiile de urgență înregistrate să fie gestionate în mod eficient, a transmis ISU.

LASA UN RASPUNS