Totul a inceput cu o cearta! A sfarsit mort pe calea ferata! O poveste cu final tragic

0
243

Dupa o cearta cu fosta iubita cu care isi dorea sa reinceapa legatura, barbatul a fost gasit mort, lovit de tren. Este vorba despre un barbat in varsta de 27 de ani, din comuna Rociu, judetul Arges.

Potrivit infomatiilor oferite pentru Ziarulargesenilor.ro de Politia Arges, barbatul a asteptat-o pe fosta iubita la serviciu, pentru a-i cere sa se impace cu el. Au mers impreuna in masina femeii, iar la un moment dat au oprit la un non stop, dorind ulterior sa il lase pe barbat la un maxi taxi. A urmat un conflict intre cei doi, barbatul i-a dat doua palme acesteia, i-a furat masina si a plecat. Mai mult decat atat, de putin timp avea si permisul suspendat pentru conducere sub influenta alcoolului, astfel ca a plecat la drum cu masina, desi nu avea dreptul sa conduca un autoturism. La ceva timp, acesta a fost gasit mort, pe calea ferata, lovit de tren, si masina cu motorul pornit, in apropiere.

Se desfășoară verificări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentele au avut loc si se fac cercetari la fata locului, insa cel mai probabil vorbim despre un gest suicidal, avand in vedere informatiile primite pana la acest moment.

Iata ce a transmis Inspectoratul Judetean de Politie Arges cu privire la acest caz: “În noaptea de 27 spre 28 ianuarie a.c., polițiștii piteșteni au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112, cu privire la o stare conflictuală între un bărbat și o femeie, urmată de faptul că bărbatul ar fi plecat de la locul incidentului cu autoturismul femeii în cauză.

Ca urmare a sesizării, pe baza descrierii, autovehiculul a fost dat în atenția polițiștilor din structurile rutiere și de ordine publică aflați în teren.

Autoturismul a fost identificat la scurt timp, abandonat, cu motorul în funcțiune, pe DN 67B, în zona unui pod peste calea ferată.

Cu ocazia verificărilor, bărbatul în cauză, de 29 de ani, din Rociu, a fost găsit decedat, pe calea ferată, acesta fiind lovit de tren.

În cauză se desfășoară verificări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentele au avut loc.”. 

Foto: Descriptiv

LASA UN RASPUNS