PERCHEZIȚII în mai multe localități din Argeș!

0
635

Percheziţii la spărgători de case, efectuate luni dimineaţă de poliţişti. Au loc 13 descinderi în mai multe localităţi. Oamenii legii au în vedere 11 suspecţi. Aceştia sunt bănuiţi că au intrat prin efracţie în 18 case din mai multe comune. Valoarea prejudiciului se ridică la 100.000 lei.

“La această oră, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung efectuează treisprezece percheziții domiciliare, pe raza municipiului Câmpulung și a comunelor învecinate, la persoane bănuite de săvârșirea de infracțiuni de furt calificat. Prejudiciul stabilit până în prezent depășește 100.000 de lei.

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung și luptătorii Serviciului pentru Acţiuni Speciale Argeş, împreună cu poliţişti din cadrul secțiilor de poliție rurală arondate, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, efectuează treisprezece percheziții domiciliare, în municipiul Câmpulung și comunele Dragoslavele, Valea Mare Pravăț, Stâlpeni, Țițești și Coșești, la locuințele a 11 persoane bănuite de furt calificat.

Din cercetări, polițiștii au stabilit că în perioada martie 2018 până în prezent, cei în cauză ar fi pătruns prin efracție în mai multe locuințe de pe raza comunelor Dragoslavele, Rucăr, Valea Mare Pravăț, Bălilești și Țițești, de unde ar fi sustras bani, bijuterii, produse electronice și electrocasnice, în valoare totală de peste 100.000 de lei.

11 persoane vor fi conduse la sediul Poliției Municipiului Câmpulung pentru audieri.

Acțiunea beneficiază de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale și al Unității Centrale de Analiza Informațiilor, ambele din cadrul I.G.P.R.”, se arată într-un comunicat de presă emis de Poliția Argeș.

Descinderile au loc după cum urmează: 2 la Câmpulung, 3 la Ţiţeşti, 5 la Dragoslavele, 1 la Stâlpeni, 1 la Coşeşti şi 1 la Valea Mare Pravăţ.

LASA UN RASPUNS