Patronul clubului “Crama Manelelor”, din Pitesti, a incalcat GRAV legea la volanul bolidului sau BMW X6!

2
6138

Patronul clubului “Crama Manelelor” din centrul Pitestiului a fost oprit de politisti in timp ce conducea un BMW X6, fara permis. Acesta avea permisul de conducere anulat de autorităţile din Italia încă din anul 2008.

Este vorba despre Nicolae Roxa, in varsta de 48 de ani, patronul al clubului Crama Manelelor, un cetatean italian cu rezidenta in Romania. Este cerce­tat pentru conducere fără permis şi uz de fals. Asa cum v-am relatat intr-un articol anterior, miercuri, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Ştefăneşti l-au tras pe dreapta, pentru a verifica documentele, insa in timpul verificarilor si-au dat seama ca ceva nu este in regula.

Au cerut o verificare prin baza de date a Poliţiei, constatand că documentul este emis pe numele altei persoane decat cea de la volan.Nu mica a fost surpriza politistilor cand au observat ca patronul clubului Crama Manelelor are permisul de conducere anulat de autorităţile din Italia încă din anul 2008.

Decizia dură a fost aplicată după ce Nicola Ronza a fost prins conducand în ţara lui sub influenţa băuturilor alcoolice. A fost intocmit dosar penal pentru uz de fals si conducere fara permis, pe numele acestuia, iar daca va fi gasit vinovat, risca o pedeapsa cu inchisoarea de la 1 la 5 ani. nicola-ronzaSursa foto: Internet

2 COMENTARII

LASA UN RASPUNS