Oficial, Sofianu a intrat in cursa pentru Primaria Pitesti: “Pe 5 iunie se va disputa un meci important!”

0
1780

Liberalul Narcis Sofianu a depus dosarul de candidaturi pentru functia de primar al Pitestiului, dar si pentru cele de consilieri locali, echipa cu care va merge la drum daca pe 5 iunie va fi ales ca edil al municipiului.

Intru in aceasta candidatura cu gandul ca pe 5 iunie se va disputa un meci important in Pitesti, un meci intre trecut si viitor, intre mine si actualul domn primar Tudor Pendiuc. Ma bucura foarte mult ca si-a depus aseara candidatura, intrucat am mai spus-o, candidatul PSD era avantajat pe nedrept, in conditiile in care exista alti stimabili candidati care vin pe esicherul de dreapta a politicii pitestene. Dincolo de culorile politice, eu cred ca va fi o campanie electorala sincera, directa, pe placul pitestenilor si sunt convins ca oamenii vor alege omul. Sinceritatea mea, probabil, ii va stimula si pe ceilalti contracandidati sa fie mai sinceri decat au fost, in general, in cariera lor politica.”, ne-a declarat Narcis Sofianu la depunerea dosarelor de candidatura, la sediul Biroului Electoral Local.

Alaturi de echipa CL si de Narcis Sofianu a participat si Danut Bica, prim-vicepresedintele PNL Arges.
De la Narcis astept un singur lucru, ca pe 5 iunie sa fie primarul Pitestiului. Am venit sa il sustin, am venit si in calitate de responsabil pe partea tehnica a elaborarii documentelor si semnarii lor. Sunt convins ca va avea succes.”, a declarat Bica.

Iata primii 10 candidati de pe lista de Consiliu Local Pitesti:
1. Narcis Sofianu
2. Gheorghe Duţulescu
3.  Florin Gardin
4. Stanciu Alexandrina
5. Andrei Moşteanu
6. Gelu Tofan
7. Odeta Manolache
8. Cătălina Dumitraşcu
9. Iorga Siman Ion
10. Carmen Săndulescu.sofianu, pnl, depunere candidatura (39)sofianu, pnl, depunere candidatura (3)sofianu, pnl, depunere candidatura (6)sofianu, pnl, depunere candidatura (20)sofianu, pnl, depunere candidatura (30)sofianu, pnl, depunere candidatura (32)

LASA UN RASPUNS