“Nu puteam sa imi asum sa plimb elevii cu microbuzul prin comuna, pe o asa vreme”, a spus un primar local

0
691

In comuna Mosoaia, circa 150 de elevi au ramas acasa luni, deoarece scoala a fost inchisa. De asemenea, in cursul zilei de duminica, 17 ianaurie, toata comuna a fost pe intuneric, deoarece curentul electric a fost intrerupt de foarte multe ori pe parcursul intregii zile.

“De marti, elevii se intorc la scoala. Am hotarat impreuna cu conducerea Inspectoratului Scolar, cu Prefectura, sa nu desfasuram orele in parcursul zilei de luni, deoarece noi avem invatamantul comasat, iar toti elevii sunt dusi la scoala cu microbuzul, la scoala din centru. Nu am avut comuna inzapezita, asa cum s-a tot spus, insa nu mi-am asumat riscul de a plimba copiii cu microbuzul prin comuna, pe vremea aceasta. Daca locuiau aproape de scoala, da, insa asa am decis ca elevii sa nu mearga la scoala luni.”, a declarat pentru Ziarulargesenilor.ro primarul comunei Mosoaia, Florea Ene (FOTO).

Cat despre alimentarea cu energie electrica, edilul local ne-a spus ca in dupa amiaza zilei de luni toate casele aveau curent electric, defectiunile fiind remediate. “Nu s-a intamplat repede, insa este bine ca la acest moment toti locuitorii comuunei Mosoaia au curent electric. De la copacii care au cazut pe firele de tensiune au aparut probleme si in toata comuna nu a fost curent electric.”, a mai spus primarul Florea Ene.florea ene primar mosoaia

LASA UN RASPUNS