”Nu o să le fac nici aeroport, nici porturi!” Ce le transmite localnicilor candidatul UNPR la primaria Cosesti

0
945

Senatorul Iulian Cristache, presedinte al UNPR Arges, a prezentat candidatul pentru comuna Cosesti din partea partidului pe care il conduce. Este vorba despre un ofiter in rezerva, Tudor Mazilu, care s-a aratat hotarat sa schimbe comuna Cosesti, acesta adaugand totusi ca nu considera ca primarita Elisaveta Tudose a facut ceva rau in localitate, insa isi doreste sa faca mai multe lucruri frumoase pentru locuitorii din zona. Cu această ocazie candidatul a explicat ce l-a determinat să candideze pentru funcţia de primar.

,,Elizabeta Tudose este un primar care a rezistat foarte mult timp. Nu că sunt nemulţumit de activitatea dânsei, dar cred că pot să fac mai mult pentru această comună. Nu o să le fac nici aeroport, nici aerodromuri, nici porturi. Ştiu ce am de făcut la primărie, pentru ca avem nevoie si de educatie, de functia sportiva, de social etc.”, a declarat Tudor Mazilu.

Acesta spune ca şi-a propus să continue îmbunătăţirea sistemului de apă şi canalizare, dezvoltarea centrului cultural al comunei, rezolvarea problemelor de infrastructură şi al locurilor de parcare, pentru ca numărul maşinilor depaseste pe cel al parcărilor. Candidatul a mai declarat: ,,As vrea să regândim sistemul de colectare al gunoiului menajer, pentru că vă spun ca au apărut lacune şi au început să arunce tomberoanele peste tot, adică există staţie de autobuz cu tomberoane încât îţi pui întrebarea ce e acolo, staţie de autobuz sau ghenă?”. (Ioana Alexandra V.)

LASA UN RASPUNS