Mare sărbătoare în familia artistului Sebi David: ”O BUCURIE IMENSĂ”

0
3124

Mare sărbătoare în familia artistului Sebi David. Este în culmea fericirii, după ce a devenit unchi. Elena Ilinca este minunea care a venit pe lume în această dimineață, în urmă cu scurt timp, iar artistul a vrut să își împărtășească bucuria cu publicul său, astfel că iată ce a declarat pentru Ziarulargeșenilor.ro: “În această dimineață a venit pe lume un nou membru în familia acestuia. Artistul a devenit unchi, cumnata acestuia a născut o fetiță de nota 10, sănătoasă și tare frumoasă. Numele micuței a fost ales cu mare atenție, Elena – Ilinca un nume cu o încărcătură atât religioasă cât și ereditară fiindcă, noi din generație în generație purtăm numele Sfinților Împărați Constantin și Elena.
Este o bucurie imensă pentru noi că s-a mărit familia și Bunul Dumnezeu ne-a dăruit această minune de fetiță.
Familia mea, dar în special fratele meu simte emoția unică și responsabilitatea pe care o va avea de azi încolo, ei fiind conștienți că viața lor s-a schimbat radical. Nu în ultimul rând bunicii, emană același sentiment înnălțător, deși fiind foarte tineri devin bunici.
În încheiere, doresc să salut publicul și să le mulțumesc pentru fiecare rând citit! Pentru că reprezentați foarte mult pentru mine, de aceea am vrut să împărtășesc cu dumneavoastră această veste minunată.”. 

LASA UN RASPUNS