Ion Girleanu demonteaza afirmatiile adversarilor sai politici. Iata MESAJUL primarului din Bogati

0
108

Primarul comunei Bogati, Ion Girleanu, demonteaza unele afirmatii inaintate de adversarii sai politici printr-un mesaj postat pe pagina personala de Facebook, unde explica pentru cetateni vizavi de unele discutii aruncate in spatiul public.

“În această campanie electorală mi-am propus să nu intru în mocirla provocată de așa-zișii adversari politici ai mei. Cu toate acestea, consider că este necesar să dau unele explicații:
1. La afirmația d-nei Ungureanu precum că, la insistențele ei a fost forat al treilea puț în satul Bogați, susțin cu toată responsabilitatea că în cei 16 ani de când sunt primar, d-na Liliana Ungureanu nu a avut nicio inițiativă de consilier în niciun domeniu de activitate – aspect ce poate fi confirmat și de ceilalți consilieri.
Încă o dată se confirmă faptul că A MINȚI este una din calitățile d-nei Ungureanu.
2. Unii cetățeni sunt nemulțumiți că nu au fost cuprinse pentru asfaltare toate străzile. Vă garantez că celelalte străzi (puține la număr) reprezintă o prioritate și vor fi asfaltate din fondurile locale.
3. Îmi pun întrebarea: Ce vor face cei care afirmă că localitatea nu va fi modernizată, când aceștia se vor afla în fața faptului împlinit, își vor cere scuze pentru afirmațiile denigratoare făcute? Având în vedere caracterul și educația pe care o au, presupun că NU.
Acestor oameni le sugerez să se oprească cu amenințările telefonice către unii membrii/simpatizanți ai PSD pentru că aceștia nu se lasă intimidați.
Pe cetățenii comunei Bogați nu îi caracterizează prostia, așa cum a afirmat d-na Ungureanu la alegerile precedente.”, a transmis primarul Ion Girleanu, candidatul PSD pentru un nou mandat in fruntea primariei Bogati.

LASA UN RASPUNS