ÎNREGISTRĂRI BOMBĂ despre VIOLENȚELE din 10 august. PSD cere anchetă DE URGENȚĂ

0
1128

Un membru #rezist rupe tacerea si dezvaluie tacticile prin care s-au deturnat protestele democratice, in scopul daramarii Guvernului si majoritatii parlamentare, prin lovitura de stat, informează www.luju.ro. Potrivit articolului publicat, bandele #rezist sunt finantate din strainatate cu sute de mii de euro, iar manipularea, incitarile la ura, viol si omor, s-au facut prin 140.000 conturi de Facebook, sub sloganul obscen “Muie PSD”. În imaginile prezentate se explică cum jandarmii au fost atacati organizat de grupuri infiltrate.

Redactia Lumeajustitiei.ro incepe publicarea unui serial de dezvaluiri despre organizatorii si finantatorii gruparilor #rezist, care au incercat in data de 10 august 2018 daramarea prin forta a Guvernului Romaniei. Se explică cum totul a fost premeditat in case conspirative, de catre indivizi finantati din exterior.

Vom publica mai multe inregistrari audio in cadrul carora, un fost membru al gruparii #rezist, care a participat din interior la organizarea evenimentelor anti-guvernamentale din Piata Victoriei, a decis sa rupa tacerea, dupa ce a realizat ca este antrenat in activitati ilegale, cu care nu doreste sa aiba de a face. Veti afla lucruri ingrozitoare!

Deocamdata nu vom publica identitatea fostului membru al gruparii #rezist, care fara indoiala va primi protectie din partea autoritatilor, intrucat este detinatorul unor informatii vitale pentru aflarea adevarului despre cei care au vrut prin violente sa răstoarne ordinea constitutionala. Veti afla cine sunt organizatorii, de unde veneau banii, in conturile cui, cum se manipulau retelele de socializare cu mesaje violente si de ura anti-PSD, dar si multe alte informatii la care nici nu va ganditi.

Oribila operatiune “Muie PSD”, declansata prin placuta de imatriculare cu limbaj obscen a unui roman stabilit in Suedia, a fost semnalul de inceput, validat ulterior, culmea, chiar de presedintele Iohannis, care a validat gestul declarandu-l “libertate de exprimare”, gest care a fost urmat de o isterie a obscenitatii promovata pe retelele de socializare controlate de #rezist. Operatiunea de instigare impotriva ordinii constitutionale, camuflata sub pretinsul miting al “Diasporei”, a fost sustinuta din strainatate si a vizat daramarea puteri legitime, printr-o lovitura de stat.”, se arată în articolul publicat luni pe www.luju.ro.

Pentru mai multe informații, accesați aici: https://www.luju.ro/dezvaluiri/anchete/adevarul-despre-violentele-din-10-august-un-membru-rezist-rupe-tacerea-si-dezvaluie-tacticile-prin-care-s-au-deturnat-protestele-democratice-in-scopul-daramarii-guvernului-si-majoritatii-parlamentare-prin-lovitura-de-stat-bandele-rezist-sunt-finantate-din

Iata primele trei fragmente video cu expunerile fostului membru #rezist, care a rupt tacerea:

Video 1:

Video 2:

Video 3:

PSD cere anchetă de urgență!

PSD cere, marți, sesizarea „de urgență” a instituțiilor statului cu privire la informații apărute în spațiul public, conform cărora violențele de la protestul din 10 august ar fi fost premeditate.

Iată comunicatul integral al PSD:

PSD cere instituțiilor statului să investigheze de urgență informațiile de o gravitate excepțională care au apărut în spațiul public cu privire la finanțarea externă a protestelor de stradă și premeditarea acțiunilor violente de la mitingul din 10 august.
Cetățenii României, mai ales participanții de bună credință la aceste manifestații, au dreptul să știe întreg adevărul din spatele acestor mișcări de stradă, cine sunt autorii manipulărilor și intoxicărilor publice, cine a plătit și cu scop real s-a urmărit provocarea unei reacții emoționale împotriva instituțiilor statului român și a ordinii constituționale.

PSD consideră că informațiile apărute în presă cu privire la mitingul din 10 august conțin indicii temeinice cu privire la acțiuni subversive menite să vulnerabilizeze siguranța națională și autoritatea statului român.

Astfel de chestiuni nu pot rămâne neinvestigate de organele de anchetă. Nu este o dispută de ordin politic ci un risc major care vizează România.

În egală măsură PSD apreciază că se impune realizarea unui cadru legal care să asigure transparența totală a surselor de finanțare și a intereselor celor care inițiază, întrețin și amplifică proteste de stradă”.

LASA UN RASPUNS