In curand, la HBO. O frumoasa pitesteanca il ISPITESTE pe celebrul actor Jude Law, in filmul “Tanarul papa”

0
946

O frumoasa pitesteanca va aparea intr-un serial ce urmeaza sa fie difuzat pe 8 februarie la HBO. Interpretează rolul Elenei şi apare alături de celebrii actori Jude Law, Diane Keaton şi Silvio Orlando. Este vorba despre Madalina Bellariu Ion, frumoasa bruneta din Pitesti care va juca in serialul “Tanarul papa”. Ea a mai apă­rut şi în episodul difuzat pe 25 ianuarie.

În acest film, ea a fost aleasă să interpreteze rolul unei ispite pentru papă, de regizorul Paolo Sorrentino, laureat al premiului Oscar. Mădălina încearcă în film să-l ispitească pe tînărul papă, ademenindu-l cu prelegeri despre existenţa lui Dumnezeu. Jude Law joacă rolul lui Pius al XIII-lea, primul papă american, alături de laureata cu Oscar Diane Keaton, în rolul lui Mary, o călugăriţă din Statele Unite care locuieşte la Vatican.

„A fost uşor să lucrez cu Jude Law, şi el a fost cel care a venit la mine să repetăm scenele, înainte de filmări. În pauzele filmării am vorbit despre Transilvania şi despre cat de mult i-a plăcut România.“, a spustanara actrita.

Anul acesta o veţi putea vedea pe micile şi marile ecrane în comedia italiană „Alice Non Lo Sa“, alături de starurile italiene Claudia Pandolfi, Violante Placido şi Paola Minaccioni. În aprilie, apare remake-ul oficial al filmului „Oculus“, un horror produs în Londra şi India, în care Mădălina îşi face debutul la Bollywood. Are rolul Anei, personajul central al filmului.

După ce a cochetat cu mode­llingul, Mădălina a ales actoria şi a decis să plece din ţară şi să stu­dieze actoria la Londra, acolo unde şi locuieşte.

LASA UN RASPUNS