Lucreția Racu, printre vedetele care STRĂLUCESC! Ce spune despre ea presa din Moldova

0
855

Lucreția Racu, la ”Zodia vedetelor”. Perfecte.md a realizat un top al persoanelor de succes în zodia gemeni, din Moldova, cărora le place atenția și fac tot posibilul să strălucească, iar basarabeanca se află printre vedetele creative care fac totul în stil propriu.

Acestia sunt atrași de societate și le place să fie înconjurați de mulți oameni, în fața cărora să strălucească. De asemenea, este semnul astral al oratorilor si al persoanelor vorbărețe. Iar daca este să ne uităm în rândul vedetelor din Moldova născute în această zodie, tindem să dăm dreptate acestor caracateristici.”, se arată în Perfecte.md, unde au fost enumerate o serie de vedete precum, Dianna Rotaru, 29 mai 1983 (interpreta); Pasha Parfeni, 30 mai 1986 (interpret); Vasile Macovei, 25 mai 1990 (interpet); Alexandrina Turcan, 15 iunie 1993 (fotomodel), dar și basarabeanca ce a cucerit inclusiv publicul de la noi, Lucreția Racu.

Interpreta este născută pe 10 iunie. A rămas memorabilă petrecerea organizată anul trecut, de ziua ei, unde alături de mai multe prietene s-a încins o distracție pe cinste, în largul mării, în costumul de hawaii. Mai multe puteți urmări aici: IMAGINI extrem de hot! Lucreția Racu, PETRECERE EXPLOZIVĂ, în largul mării, de ziua ei!

LASA UN RASPUNS