În acest sezon nu trebuie să lipsească din garderoba ta blana ori imprimeurile leopard! Must-have-urile toamnei!

0
452

Tendinţele toamnă – iarnă 2013/2014 urmăresc transformarea femeii într-o persoană elegantă şi romantică, cu un bagaj mare de senzualitate şi glamour. De la stilul romantic ce îşi găseşte puritatea în materiale preţioase precum dantela şi catifeaua, la expresii ale epocii renaşterii ce introduc în piesele vestimentare aplicaţii aurii şi motive florale.

Noile colecţii sunt concepute pentru a scoate în evidenţă femeia şi calităţile ei. Ne vom întoarce în anii 70, care sunt caracterizaţi prin forme geometrice şi aspect retro, stil masculin, dar care păstrează trăsăturile delicate ale femeii. Din colecţiile merilor designeri internaţionali nu lipsesc albul şi negrul. Vin astfel în întâmpinarea femeilor elegante care vor să meargă la sigur cu ţinute uni, iar astfel cu greu dau greş în faţa criticilor.

Ei bine, deşi sunt persoane care resping aceste imprimeuri ori altele care le folosesc în exces, aflaţi că sunt în tendinţe în sezonul toamnă – iarnă. Imprimeurile florale şi cele leopard se joacă puţin cu imaginaţia femeilor şi le supun unei maxime concentrări pentru conceperea unor ţinute extravagante, fără a se teme însă de combinarea acestor tipuri de imprimeuri şi obţinerea unui outfit colorat şi original.

În această toamnă revine în forţă blana, care îi conferă femeii un statut impunător, de femeie puternică şi stăpână pe sine. Fie că o foloseşti sub forma unei căciuli, a unui palton sau orice altceva, blana nu trebuie să lipsească din garderoba ta. Nu lipsesc din acest sezon nici stilul masculin ori culorile metalizate.

blana moda3

fashion2blana fashion1

LASA UN RASPUNS