IN ACEASTA NOAPTE! Fiecare din noi sa aiba cel putin O DORINTA CLARA si sa o trimita in Univers

0
446

Solstitiul de iarna 2021. Ca in fiecare an, pe 21 spre 22 decembrie 2021 are loc solstitiul de iarna sau cea mai lunga noapte a anului. Este momentul in care Soarele isi aduna puterile si incepe sa recupereze. De aici incolo zilelele vor fi din ce in ce mai lungi pana la momentul echinoctiului de primavara.

Cand noaptea este cea mai lunga, in multe parti din lume totul este alb (cu putin noroc), aerul devine mai rece, natura trece printr-un proces de moarte aparenta asteptand transformarea sa misterioasa cand revine la viata peste cateva luni sub caldura Soarelui de primavara. Nu este o intamplare sau un accident faptul ca nasterea divina a mantuitorului a avut loc in una din cele mai lungi nopti ale anului pentru ca este un moment de o creativitate imensa pe plan fizic!

Daca solstitiul de iarna are loc de ziua ta sau in apropierea aniversarii tale, vei avea darul de a fi priceput in afaceri si vei ajunge departe in viata. Intrucat atunci s-a nascut Iisus Hristos sau zeul egiptean Horus, exista semnificatie speciala pentru cei nascuti acum, anume ca sunt oameni alesi si antemergatori ai vremurilor lor. Acesta este un moment profund de reinnoire si iluminare pentru toti.

Tradiţii şi obiceiuri în cea mai lunga zi din an
Dupa momentul solstitiului de iarna, cu totii intram in starea mentala si emotionala de a ne gandi la anul ce se incheie si a ne face rezolutii pentru noul an ce vine. Daca esti tipul de om caruia ii plac planificarile si obiectivele, aceasta poate fi perioada din an cea mai incantatoare pentru tine. Pentru toti este momentul de a ne da permisiunea de a visa, de a ne crea propria magie in realitate, de a simti ca lumina exista chiar si in cea mai lunga noapte din an! Datorita puterii uriase de manifestare, in aceasta noapte este momentul in care fiecare din noi sa aiba cel putin o dorinta clara, sa simta emotia implinirii ei si sa o trimita in Univers, convins ca acesta a prins-o si dat-o in lucru pentru realizare!

In ciuda agitatiei comerciale generate de pregatirile pentru sarbatori, energia acestei perioade are un ton serios pentru ca este momentul in care devine cel mai evident ca exista speranta in vremuri de intuneric.

Sursa: RTV.net

LASA UN RASPUNS