(Galerie foto) Dorian Popa LA BUSTUL GOL, la temperaturi greu de suportat, intr-un concert incendiar la Mioveni!

0
197

Dorian Popa, la bustul gol, la temperaturi greu de suportat! A incalzit atmosfera si parca vremea rece nu mai parea atat de rece, iar in stilul sau specific a facut show in concertul pe care l-a sustinut la Mioveni, la cea de-a cincea editie a Targului de Craciun. Spectacolul oferit pentru locuitorii orasului Mioveni, cu ocazia Sarbatorilor de iarna, a fost unul incendiar, cu artisti de renume, dar si cu micii artisti ai Centrului Cultural Mioveni. Au fost trei seri cu muzica si distractie.

După trei seri de spectacole și distracție la superlativ, tragem cortina celei de-a cincea ediții a Târgului de Crăciun de la Mioveni, un eveniment mai restrâns decât în anii precedenți, având în vedere contextul actual, însă la fel de spectaculos și intens ca de obicei!
În cele trei zile au urcat pe scenă micuții artiști ai Școlii Populare de Arte și Meserii Pitești, cei ai Clubului Elevilor Mioveni, micii artiști ai Centrului Cultural Mioveni, dar și o serie de artiști renumiți precum Lora, Andia, Dorian Popa, Nicoleta Oancea & Band, Aurora și Săndel Mihai ori Sandra N.
Seara de duminică a fost una specială, dovadă numărul impresionant de mare al persoanelor care ne-au fost alături la ultimul spectacol din cadrul acestui eveniment.
Chiar dacă spectacolele s-au încheiat, la Mioveni feeria iluminatului festiv continuă să dea un farmec aparte sărbătorilor Crăciunului, până după Anul Nou.
Evenimentul s-a desfășurat cu respectarea măsurilor de siguranță impuse de situația pandemică.“, a transmis Centrul Cultural Mioveni, dupa terminarea evenimentului desfasurat cu succes.

LASA UN RASPUNS