ÎMPREUNĂ putem să le oferim o șansă! ”Ești om bun! DĂRUIEȘTE bucurie de Crăciun!”

0
6326

Haideți să facem împreună o faptă bună de Crăciun! Este o acțiune menită să aducă bucurie pe fețele celor mai puțin norocoși.

Ești om bun! Dăruiește bucurie de Crăciun!” își propune să facă sărbătorile mai frumoase pentru familiile nevoiașe din județul Argeș și să aducă spiritul Crăciunului în sufletele copiilor care nu au avut ocazia până acum să simtă, cu adevărat, bucuria Sărbătorilor de iarnă.

Pentru că bucuria este adevăratul dar al Crăciunului, haideți să luminăm împreună chipurile celor aflați în nevoie. În speranța că sunt mulți argeșeni cu suflet mare, pachetele cu cadouri pot conține alimente neperisabile (ulei, orez, zahăr, făină, conserve, etc), îmbrăcăminte, produse de igienă personală, jucării, cărți și rechizite etc. Trebuie lipită o etichetă pentru a specifica vârsta și sexul destinatarului (ex: fetiță, 6 ani).

Campania ”Ești om bun! Dăruiește bucurie de Crăciun!” este organizată de Asociația de Presă Cultural Sportiv Educativă pentru Tineret și Sport ZAG, în parteneriat cu ziarul online Ziarulargeșenilor.ro.

Pachetele pot fi depozitate pentru sortare la adresa: strada Zorilor, nr. 12, Pitești, Argeș (zona Pediatrie), până inclusiv sâmbătă, 22 decembrie. Pentru detalii suplimentare, mesaj pe WhatsApp la numărul: 0721/383150.

LASA UN RASPUNS