Iată cum poți depune online DECLARAȚIA UNICĂ

0
778

Pentru a simplifica completarea și depunerea online a Declarației Unice, Ministerul Finanțelor Publice – ANAF pune la dispoziția contribuabililor o aplicație informaticã dedicatã, care poate fi accesatã la adresa https://declunica.anaf.ro/.
Declarația Unicã se poate completa și depune de la adresa https://declunica.anaf.ro/ dacã se utilizeazã numele de utilizator și parola contului personal din Spațiul Privat Virtual, se arată într-o informare de presă transmisă de instituția Finanțelor Publice Argeș, condusă de Lucfrețiu Tudor.

Se recomandã utilizarea din timp a aplicației dedicate completãrii și depunerii online a Declarației Unice, pentru a se evita îngreunarea procedurii de depunere de cãtre un numãr mare de utilizatori înregistrați simultan în sistem.

Contribuabilii care depun electronic Declarația Unicã beneficiazã de bonificația de 5% din impozitul pe venit plãtit integral pânã la 15 martie 2019 inclusiv, reprezentând obligațiile fiscale anuale pentru anul 2018. O bonificaþie de 5% se acordã, de asemenea, și pentru contribuțiile sociale datorate potrivit legii.

LASA UN RASPUNS