O adevarata REVOLUTIE ! Ce va aduce nou viitorul Duster ce va fi lansat de Dacia in anul 2018!

0
557

Cea de-a doua generaţie a SUV-ului Dacia Duster este aşteptată în 2018, iar inginerii români şi francezi de la Renault lucrează deja la viitorul model care promite o adevărată revoluţie în segment. Potrivit lui Laurens van den Acker, designerul-şef al grupului Renault proiectul următorului Duster este în derulare în cadrul Renault Technologie Roumanie.

„Spre exemplu sistemul multimedia MediaNav este acum amplasat prea jos, iar pentru ca acesta să fie poziţionat mai sus viitorul Duster va avea un bord complet modificat. Nu putem divulga acum ce schimbări vom face, dar va fi un salt aşa cum a fost la a doua generaţie de Logan şi Sandero faţă de prima”, a declarat Marc Suss, directorul gamei entry a Renault, care include modelele Dacia.

De asemenea, Renault nu exclude instalarea unei cutii de viteze automate sau robotizate pe Duster odată cu lansarea generaţiei următoare sau chiar pe actuala aşa cum s-a întâmplat pe gama Logan şi Sandero, care au primit prima transmisie robotizată atât pe motorizarea pe benzină 0,9 TCe cât şi pe dieselul 1,5 dCi.

„Luăm în calcul şi lansarea unui Duster cu transmisie automată, dar momentan nu a fost decis nimic. Prioritatea este acum să lansăm în Europa modelele Logan şi Sandero cu transmisie robotizată”, a spus exeutivul Renault.

SURSA: www.zf.ro

LASA UN RASPUNS