I-A GOLIT CARDUL DE BANI! Escrocul a fost retinut

0
223

Poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Piteşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş, au reţinut un bucureştean în vârstă de 52 de ani, acuzat de săvârşirea infracţiunilor de însușirea bunului găsit, accesul ilegal la un sistem informatic şi efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos.

Anchetatorii au stabilit că, pe data de 18 iunie, acesta împreună cu un alt bărbat de 31 de ani arestat într-o altă cauză, au retras de pe un card care nu le aparţinea în jur de 3.000 de lei. Cardul fusese pierdut de o piteşteancă în vârstă de 70 de ani. Banii au fost retraşi de la ATM-uri din Piteşti, cel mai probabil în aceeaşi zi când au intrat în posesia lui.

Femeia şi-a dat seama o lună mai târziu că nu mai are cardul, nici bani în cont şi a reclamat totul la poliţie. După administrarea probatoriului, poliţiştii au dispus reţinerea bărbatului de 52 de ani, în cursul zilei de astăzi fiind prezentat de către procurori în faţa Tribunalului Argeş, care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile. Cercetările continuă, pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.

LASA UN RASPUNS