Argesean, in varsta de 63 de ani, santajat cu POZE IN IPOSTAZE INDECENTE!

0
365

Argesean in varsta de 63 de ani santajat cu poze in ipostaze indecente.

Un brașovean a fost arestat preventiv după ce a șantajat un bărbat din comuna Cuca. Bărbatul în vârstă de 41 de ani, recidivist, și-a creat un cont de Facebook fals. A pus la profil o fotografie cu o tânără apetisantă și a pornit la “agăţat”. A început să poarte discuţii online cu mai mulți bărbați. Printre ei şi argeşeanul în vârstă de 63 de ani. După ce s-au împrietenit şi a câştigat încrederea acestuia, braşoveanul i-a cerut să-i trimită poze în ipostaze indecente.

Argeşeanul, fără să ştie că este ţinta unui infractor, s-a fotografiat în cel mai jenante poziţii şi a transmis fotografiile. Ulterior a început să fie şantajat. Era ameninţat că dacă nu va remite o sumă de bani, acele fotografii vor fi publicate pe internet.

Ca să scape de ruşine, partea vătămată a trimis într-un cont bancar 2.000 de lei, dar a sesizat şi poliţia. Oamenii legii au făcut o percheziţie acasă la bărbatul de 41 de ani şi acesta a fost reţinut, ulterior pe numele lui fiind emis de către Judecătoria Piteşti, un mandat de arestare preventivă. Oamenii legii l-au depistat şi pe complicele şantajistului, un braşovean de 34 de ani, care ridicase banii din cont, acesta fiind cercetat în stare de libertate. Cercetările continuă penturu a se stabili dacă a mai şantajat şi alte persoane.

Foto: Descriptiv

LASA UN RASPUNS