Grădinița cu Program Prelungit “Dumbrava Minunată”, 70 de ani de la înființare!

0
1126

Într-un cadru festiv și plin de emoție, Grădinița cu Program Prelungit “Dumbrava Minunată” a sărbătorit astăzi, 27 noiembrie a.c., 70 de ani de la înființare. G.P.P. “Dumbrava Minunata” este prima gradiniță înființată în municipiul Pitești.

Minunatul eveniment s-a desfășurat încă de la prima oră în incinta grădiniței, și a continuat după ora 10.30, la Teatrul “Al. Davila”. Activitatea desfășurată a fost deschisă prin cuvântul doamnei director Daniela Epure care a transmis tuturor celor prezenți ce înseamnă această minunată grădiniță, dar și un scurt istoric al gradiniței încă de la înființare și până-n prezent. “Ciupercuțele, Albinuțele, Iepurașii, Licuricii, Buburuzele și Fluturașii” au susținut un spectacol artistic emoționant (interpretând diverse cântece, dar și o piesă de teatru), spectacol prezentat de catre doamnele educatoare Adriana Petrescu si Cristina Matei.
Totodată, în această zi importantă, au fost alături invitați precum oficialități din partea Inspectoratului Școlar Argeș (insp. Toma Georgeta și Dincă Geani), dar și foști preșcolari ai grădiniței.

LASA UN RASPUNS