Foc de artificii, spectacol incendiar, moment senzațional! S-a aprins iluminatul ornamental de Crăciun, la Pitești

0
154

La Pitești s-a dat startul sărbătorilor de iarnă, miercuri seara, după ora 17.30, în prezența miilor de piteșteni care au vrut să fie prezenți la aprinderea iluminatului ornamental. O cupolă impresionantă realizată în Piața Primăriei municipiului Pitești, bradul de Crăciun, precum și întreg centrul municipiului Pitești s-au aprins în această seară, iar piteștenii au surprins momentul senzațional, imediat după ce primarul municipiului Pitești Cornel Ionică le-a transmis un mesaj de pe scena amplasată în fața primăriei.

Conform obiceiului, în preajma datei de 1 Decembrie, am pregătit un program special, dar și un iluminat ornamental special despre care credem că este la înălțimea așteptărilor dumneavoastră. Nu ne-a fost foarte ușor, pentru că un asemenea eveniment se pregătește cu mult timp înainte, dar Piteștiul și dumneavoastră piteștenii meritați un asemenea efort.  De asemenea, și de sfârșit de an vom avea un spectacol tradițional, ne-am pregătit cu un târg, dar și cu orășelul copiilor. Din păcate, sau din fericire, nu știu cum să zic, nu avem zăpadă. Vom vedea. Voie bună tuturor. Doamne ajută!”, a fost mesajul primarului municipiului Pitești, Cornel Ionică, miercuri seara, când s-a dat startul sărbătorilor de iarnă.

Imediat după aprinderea iluminatului ornamental a pornit un superb foc de artificii care parcă nu se mai termina. Momentul senzațional a fost surprins în imagini de sutele de telefoane mobile care au fost aprinse special pentru a capta explozia de artificii.

Seara s-a încheiat în acorduri muzicale. Tinerii, și nu numai, au fredonat cele mai cunoscute piese ale trupei Mira & Band, iar formația Vunk s-a reîntors la Pitești pentru a susține un spectacol extraordinar, la ceas de sărbătoare.

LASA UN RASPUNS