Targ de Martisor, la Scoala “Ion Pillat” din Pitesti! Elevii, bucurosi de eveniment

0
296

Targ de Martisor, la “Scoala ”Ion Pillat din Pitesti, desfasurat in Sala de Sport a unitatii de invatamant, la initiativa cadrelor didactice. Evenimentul s-a dovedit a fi un succes, mai ales ca elevii, de la mic, la mare, s-au bucurat de participare, iar banii stransi in urma organizarii vor ajunge la Asociatia de parinti pentru cele necesare in scoala. Se doreste, printre altele, renovarea laboratorului de informatica.

Scoala “Ion Pillat” nu se afla la prima organizare de acest gen, cel mai recent targ avand loc in 2019, inainte de pandemia Covid. Martisoarele expuse au fost felurite, in functie de indemanarea fiecaruia, la eveniment participand elevii din toate clasele, iar pentru fiecare produs achizitionat a fost stabilit un pret unic de 5 lei.

Școala Gimnazială Ion Pillat a organizat prima ediție a Târgului de Mărțișor, unde elevii au realizat atât mărțișoare handmade, cât și mărțișoare dulci. Toți banii strânși din vânzarea acestor mărțișoare vor fi încasați de Asociația de Părinți care va dota școala. Cu implicarea elevilor, cadrelor didactice și a părinților, sperăm că vom continua tradiția și cu ocazia altor evenimente!“, ne-a declarat directorul adjunct al unitatii de invatamant, Otilia Serban.

Elevii clasei I A, indrumati de doamna lor invatatoare Mihaela Andrei, s-au bucurat din plin de activitatea organizata, mai ales ca la stand au expus, pe langa martisoarele lucrate frumos, si borcanele cu dulceata, miere ori zacusca, legate cu snur de martisor si decorate cu panglica tricolora. Nu au lipsit nici briosele delicioase, de care s-au bucurat cei mai multi dintre participanti.

Targul de Martisor se desfasoara pe parcursul a doua zile, astfel ca, atat parintii, cat si elevii care doresc sa participe vor avea acces in Sala de Sport si maine, 24 februarie, pana la ora 16.00.

LASA UN RASPUNS