Fratele unui ”client fidel” al show-urilor TV, un om de afaceri argeșean și alți 10 bărbați, REȚINUȚI de poliție!

0
1147

În urma percheziţiilor efectuate joi de poliţişti au fost reţinuţi 12 bărbaţi suspectaţi de proxenetism. Cei care au ajuns în arest sunt cunoscuţi în oraş, fiind clienţi fideli ai cluburilor de noapte şi posesori de maşini de lux.

De asemenea, unii dintre ei s-au evidenţiat de-a lungul timpului prin diverse scandaluri sau infracţiuni. ”Suspecţii pe numele cărora au foste emise ordonanţe de reţinere sunt: Nicu T., de 29 de ani, din Bucureşti, Andrei V., de 28 de ani, din Bucureşti, Alin A., de 41 de ani, din comuna Bradu, Andrei I, de 29 de ani, din Mioveni, Bogdan E., de 30 de ani, din Chiajna, Nicuşor G., de 29 de ani, din Piteşti, Victor S., de 27 de ani, din Piteşti, Cornel P., de 30 de ani, din Piteşti, Mihai N., de 42 de ani, din Piteşti Viorel V., de 29 de ani, din Piteşti Narcis D., de 32 de ani, din Piteşti şi Nicolae M., de 47 de ani, din Piteşti.”, se arată într-o informare de presă emisă de Poliția Argeș.

Unul dintre cei enumeraţi este fratele unui cunoscut interlop care a fost chiar promovat prin showurile de televiziune din Capitală, iar altul este un cunoscut om de afaceri, proprietarul unei spălătorii. Suspecţii sunt bănuiţi că, începând din anul 2014, au înlesnit practicarea prostituţiei pentru 21 de femei cu vârste între 21 ani şi 41 de ani.

LASA UN RASPUNS