(foto-video) Primarul din Topoloveni, gazdă pentru o delegație germană

0
2548

Oaspeți de seamă la Topoloveni. Primarul Gheorghiță Boțârcă a fost gazdă pentru o delegație germană cu care a legat și intenționează să lege relații de prietenie pentru viitoare proiecte administrative. În cele câteva zile în care au fost prezenți în Argeș, membri delegației germane au vizitat mai multe obiective turistice ale județului, sub îndruarea primarului din Topoloveni, Gheorghiță Boțârcă.

În perioada 29 septembrie – 03 octombrie 2018, orașul Topoloveni a primit vizita primarului din Possneck, Germania, care a venit însoțit de directorul școlii de muzică, consilieri locali și reprezentanți ai mediului de afaceri. O parte din vizitatori au mai fost la Topoloveni și în Argeș, participând la câteva festivaluri muzicale, inclusiv la Festivalul Internațional de Muzică Corală ”D.G.Kiriac”.

Marți, delegația germană a făcut și câteva vizite la agenți economici importanți ai orașului Topoloveni, după care au mers în sala de ședințe a Primăriei pentru a fi prezentată întreaga echipă a consiliului local, dar și a primarăriei Topoloveni.

Mai jos, puteți vedea delegația germană prezentată consilierilor locali din Topoloveni (video):

Primarul din Possneck a ținut un discurs, prin care a mulțumit conducerii orașului Topoloveni pentru că a făcut posibilă această vizită. ”Imediat ce am ajuns aici mi-am dat seama că imaginea pe care au încercat să o creeze anumite persoane, care poate nu au venit niciodată în România, este cu totul alta. Percepția mea despre România s-a schimbat total. Aveți o natură minunată, orașe fascinante și o vizibilă creștere economică”, a declarat edilul german (video).

”Am vrut neapărat să simtă pulsul românesc, deși nu le-am arătat decât cinci la sută din ce puteau vedea, fiind acest timp scurt.”, a declarat Boțârcă, enumerând (vezi video) cu ce anume i-a încântat zilele acestea pe germani, dar a vorbit totodată și despre participarea unei delegații din Topoloveni la Possneck, în Germania.

După întâlnirea din sala mare dintre delegația germană și conducerea primăriei Topoloveni, împreună cu reprezentanții Consiliului Local și angajații administrației locale, s-a trecut la o degustare de bere. Germanii au venit cu un butoi de bere specifică țării din care provin și au oferit câte un pahar celor prezenți.

LASA UN RASPUNS