FOCURI DE ARMĂ pe autostrada A1!

0
562

Opriți cu focuri de armă de oamenii legii, după o fugă nebună pe o distanță de 5 kilometri.

Hoţi de motorină opriţi cu focuri de armă pe A1, în noaptea de duminică spre luni. Doi indivizi de 23 de ani, respectiv 49 de ani, din comuna Bogaţi, au fost prinşi în flagrant furând combustibil dintr-un TIR parcat la kilometrul 110, pe A1.

Şoferii aflaţi în parcare au sunat la 112 şi chiar au încercat să-i blocheze pe hoţi. Suspecţii au reuşit să fugă cu un Logan, iar după o urmărire pe o distanță de aproximativ 5 kilometri, poliţiştii de la A1 au tras mai multe focuri de armă.

Şoferul fugar a fost nevoit să oprească după ce un glonte a nimerit o anvelopă a maşinii. Atât el, cât şi pasagerul din dreapta au fost duşi la audieri la sediul A1, după care cazul a fost preluat de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Argeş.

În maşina celor doi bărbaţi au fost găsite bidoane cu aproximativ 200 de litri de motorină furată şi un furtun. Se fac cercetări pentru furt calificat. Împotriva şoferului de 23 de ani a fost începută urmărirea penală şi sub acuzaţia de conducere sub influenţa băuturilor alcoolice după ce s-a constatat că avea o concentraţie de alcool de 0,50 la mie în aerul expirat.

LASA UN RASPUNS