FLAGRANT DELICT pentru PRINDEREA unor tineri banuiti de TRAFIC INTERNAȚIONAL DE DROGURI!

0
174

UPDATE:

Tânărul reţinut este Laurenţiu Andrei R., de 18 ani, din Drobeta Turnu Severin. De asemena, tânărul în vârstă de 20 de ani este cercetat în stare de libertate. Tinerii au vândut mult timp droguri de mare risc unor dealeri din județul Argeş. Polițiştii argeșeni şi procurorii DIICOT au stat cu ochii pe dealerii din judeţul nostru şi astfel au reuşit să afle cine erau furnizorii. Când au organizat flagrantul delict, poliţiştii au negociat să cumpere 1500 de tablete MDMA. Au primit pungile cu tablete şi ulterior au mai descoperit celelalte 500 pastile. Valoarea drogurilor confiscate se ridică la 30.000 euro. În acest moment se ştie că cei doi tineri făceau parte dintr-o reţea mare, de aceea cercetările continuă până la destructurarea acesteia. Drogurile ridicate de oamenii legii ar fi ajuns în judeţul nostru, dar şi în alte judeţe, la consumatori.

………………..

Marti, 27 aprilie, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Pitești, au depistat, în flagrant delict, doi tineri, de 18 ani, respectiv 20 de ani, în timp ce ar fi comercializat droguri de mare risc.

Inspectoratul Judetean de Politie Arges informeaza ca, in cursul zilei de ieri (marti, 27 aprilie) polițiștii de combatere a criminalității organizate din Pitești, sub coordonarea procurorilor din cadrul D.I.I.C.O.T. – S.T. Pitești, au efectuat o activitate de prindere în flagrant delict, în județul Mehedinți, fiind depistați doi tineri, care ar fi oferit spre vânzare 1.500 de comprimate, susceptibile a fi droguri de mare risc.

De asemenea, asupra celor doi, au mai fost descoperite alte 500 de comprimate.

Din cercetări a reieșit că, din anul 2019, cei doi, ajutați de o persoană din afara țării, ar fi introdus și comercializat, pe teritoriul țării noastre, MDMA.

Persoanele au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T.- Serviciul Teritorial Pitești, iar, după administrarea probatoriului, tânărul de 18 ani a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie dispuse măsuri preventive.

Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activități infracționale.

LASA UN RASPUNS