Flacăra Centenarului s-a aprins la Suseni! Copiii locului, în costume populare, AU DAT CULOARE evenimentului

0
959

Flacăra Centenarului s-a aprins și în comuna Suseni, în prezența președintelui de Consiliu Județean, a primarului gazdă, dar și a numeroase oficialități participante la eveniment.

Edilul local, Radu Doru, a organizat weekend-ul ce tocmai a trecut, o dată cu Ziua Comunei Suseni, și aprinderea Flacării Centenarului, iar manifestările organizate cu acest prilej au fost pentru a marca cât mai bine 100 de ani de la Marea Unire. Au fost micuți, de la preșcolari, până la școlari, îmbrăcați în costum popular, care au judecat hora mare, dar au fost și alături de oficialități în momentul aprinderii Flăcării Centenarului, dând culoare întregii manifestări prin chipurile lor curate. Deși ploaia a încercat să dea bătăi de cap, evenimentul s-a putut desfășura după ora 18.30, în prezența a numeroși locuitori ai comunei Suseni.

Am venit în comuna Suseni, la aniversarea comunei, pentru a ne aduce efectiv aminte de cei care s-au jertfit acum 100 de ani, ca România să fie mare și unită. Am venit cu mare drag alături de domnul primar, de Consiliul Local, alături de dumneavoastră, pentru că vrem să facem ceea ce trebuie în administrația locală și județeană. Consiliul Județean, din 2016 și până în prezent, a investit multe miliarde pentru dispensar, pentru apă, în 3 sate. Vom continua parteneriatul pe proiecte concrete, motivate, care sunt pentru dumneavoastră. Din acest motiv, în numele Consiliului Județean, alături de ceilalți consilieri județeni, îi voi înmâna domnului primar o plachetă de excelență ca semn de respect pe care Consiliul Județean îl are față de comuna Suseni”, a declarat Dan Manu, prezent pe scenă alături de celelalte oficialități, de Ziua Comunei Suseni.

LASA UN RASPUNS