Femeie din Argeș sechestrată timp de 5 ani: ”Mi-am scris tot CHINUL și COȘMARUL trăit de atâția ani”

0
1004

Femeia care se pare că timp de 5 ani a fost sechestrată de concubinul său, ieșind din casă doar cu acesta, iar în locuință având camere de supraveghere, a făcut dezvăluiri privind situația sa. „Am prins momentul că el (concubinul – n.r.) a plecat la un vecin peste drum, m-a încuiat cu fetița în cameră, cu cheia. Am luat un pix și o foaie și mi-am scris tot chinul și coșmarul trăit de atâția ani. Îmi spusese că a doua zi mergem să ducem fata la grădiniță. Mi-a spus că trebuie să ducem fata la grădiniță, grădiniță la care soacra mea este femeie de serviciu. Am zis că asta este singura mea scăpare, de a-i arăta doamnei educatoare acest bilet să-l ducă la Poliție. I-am spus fetei de bilet când am ajuns acolo, am dus-o în vestiar și i-am spus «mami, vezi că ai aici, în sandwich o hârtiuță, să nu o arunci, să i-o dai doamnei educatoare!». Am vrut să fiu sigură că va găsi biletul. A fost riscant”, a declarat, pentru Mediafax, femeia în vârstă de 33 de ani.

În ziua în care a fost anunțată Poliția, tânăra spune că ar fi fost amenințată cu moartea, chiar în interiorul grădiniței.

Ce spune bărbatul, potrivit aceleiași surse: “Îmi reproșez faptul că poate nu trebuia să fiu atât de milos și să îmi calc pe milă și să-i dau drumul să plece la momentul potrivit. Din mila pe care am avut-o și…”.

Polițiștii au făcut, miercuri, o percheziție la locuința bărbatului din Rucăr, județul Argeș, unde au fost ridicate in vederea continuării cercetărilor mai multe sisteme informatice. Bărbatul a fost adus la sediul Secției de Poliție Rurală Rucăr pentru audieri, deocamdată fiind cercetat în libertate.

CITEȘTE MAI MULTE AICI: UMILITĂ și TERORIZATĂ de cel cu care avea o fetiță. A reușit să SCAPE cu ajutorul unei… EDUCATOARE

LASA UN RASPUNS