Emotie, la urcarea campionilor FC Arges pe scena de la Mioveni! VEZI mesajul transmis la unison

0
896

Istoria clubului de fotbal reprezentativ pentru judeţul nostru, FC Argeş, a fost cuprinsă într-un volum, scris de directorul Teatrului „Al. Davila” Piteşti, Sevastian Tudor, sub numele „FC Argeș, 60 de ani în fotbalul de performanță (1953 – 2013). Un secol de performanță (1915 – 2015)”, editată şi tipărită la Tipografia Mioveni.
Lansarea acestei cărţi a avut loc vineri, 26 iunie, în Sala de Spectacole a Centrului Cultural Educativ din Mioveni.Evenimentul face parte din programul activitatilor prilejuite de Zilele Orasului Mioveni. Au participat la evniment fosti mari jucatori, antrenori ori directori ai clubului alb violet.
Au fost aplaudati de intreaga sala, la urcarea pe scena, fostii mari jucatori ai FC Arges. Printre cei prezenti: Ilie Barbulescu, Radu I, Radu II, Radu III, Jean Barbu, Adrian Neaga, Vasile Florescu, Mihai Zamfir, Razvan Tunaru, Adrian Dulcea, Paul Ciobanu, Doru Toma, Dan Ionascu. ”L-am suparat la inceput pe domnul director Sevastian Tudor, pana m-am hotarat cu invitatul. Eu am vrut sa fie tiparita la Mioveni si lansata la Pitesti, insa ma bucur ca ati venit aici si veti pleca de la Mioveni cu o amintire frumoasa”, a declarat primarul orasului Mioveni, Ion Georgescu.
Sevastian Tudor este un impatimit si indragostit al ”fenomenului FC Arges”: FC Arges a fost un fenomen, ca si Dobrin. A fost una dintre cele mai iubite echipe din Romania si apreciate din strainatate.
Octavian Stireanu a venit la Mioveni special pentru aceasta lansare, fiind un microbist declarat: “Salut aparitia acestei carti care era una necesara, una obligatorie. Eu interpretez aceasta carte ca un semnal de atentie pentru a retrezi ce a fost candva FC Arges pentru argeseni. Intr-adevar, este nevoie de un plus de tenacitate de a salva ceva valoros din trecut, pentru ca nu tot ce a fost in trecut a fost rau sau tot ceea ce este in prezent este bun. Marturisesc ca am lacrimat putin vazand jucatorii cu parul incaruntit”. Mesajele transmise in cadrul evenimentului a fost de readucere in fata argesenilor fotbalul de alta data.sevastian tudor, jucatori fc arges (2)sevastian tudor, jucatori fc arges (1)sevastian tudor, jucatori fc arges (4)

LASA UN RASPUNS