Elevii argeseni vor la SRI! Cei mai multi dintre cei acceptati la Academia Nationala de Informatii au fost din Arges!

0
500

Inspectoratul Scolar Judetean Arges are incheiat un protocol de colaborare cu Serviciul Roman de Informatii, prin care reprezentanntii institutiei de informatii merg in scoli sa ii informeze pe elevi cu privire la posibilitatea de a merge sa urmeze cursurile Academiei Nationale de Informatii.

Aflam de la inspectorul general scolar al Inspectoratului Scolar Judetean Arges, Dumitru Tudosoiu, ca anul trecut cei mai multi dintre cei care au fost acceptati in aceasta scoala superioara au fost din judetul Arges.

Avem un parteneriat cu SRI Arges. Reprezentantii institutiei merg in judet pentru a promova ofertele educationale ale Academiei Nationale de Informatii, pentru a atrage elevi de clasa a XII-a care trebuie sa se orienteze pentru mai departe. Din Arges au intrat cei mai multi. Anul trecut, cei mai multi studenti, dupa probe serioase, au fost din judetul Arges. E un parteneriat corect realizat intre institutii, unde unii elevi au avut posibilitatea sa fie informati despre aceste oferte educationale, pentru ca cei mai multi dintre ei poate nu aveau de unde sa stie despre aceasta oferta educationala.”, ne-a declarat Dumitru Tudosoiu, inspectorul general scolar al ISJ Arges.

LASA UN RASPUNS