EI sunt cei 4 TRAFICANTI din Arges care obligau mai multi copii sa cerseasca!

0
1786

Liderii retelei de traficanti au fost dusi la Parchet. Asa cum va relatam in cursul zilei de astazi, politistii din Campulung au saltat patru indivizi, acuzati de trafic cu minori, proxenetism si exploatarea cersetoriei. Dupa descinderi, au fost dusi la Parchet: Elvis Ion Boceanu, in varsta de 26 de ani, Alexandru Boceanu (24 de ani), Dafinel Boceanu (20 de ani) şi Mircea Bucure (46 de ani), toţi din Câmpulung, fiind suspectaţi ca fiind liderii reţelei de traficanţi.

Indivizii ce fac parte din renumitul clan Boceanu sunt suspectaţi de trafic de minori, proxenetism şi exploatarea cerșetoriei. Din cercetări a reieşit că, în perioada 2014 până în prezent, cei în cauză ar fi racolat 3 minore pe care le-ar fi transportat și exploatat sexual în municipiul Pitești și în diferite hoteluri și pensiuni de pe raza județului Argeș. De asemenea, 2 din membrii grupării ar avea preocupări pe linia cerșetoriei, exploatând minori cu vârste cuprinse între 5 și 12 ani, de la care percepeau sume de bani pe care aceștia le obțineau din practicarea cerșetoriei.

Ancheta este făcută de ofiţerii de investigare a criminalităţii organizate şi se presupune că indivizii ar fi câştigat 150.000 de lei de pe urma exploatării minorilor. În acest moment suspecţii şi martorii sunt aduşi la sediul DIICOT Piteşti pentru audieri.

LASA UN RASPUNS