Fost sef al ITM Arges, candidat la Cuca: “Vreti mai bine pentru voi? Votati-l pe Batagoi!”, “Spun s-o stie intreg satul: Sunt mai bun decat toti patru!”

0
1548

Constantin Batagoi, fost sef al Inspectoratului Teritorial de Munca Arges s-a pus pe treaba, avand in vedere ca se apropie alegerile locale si este candidat al UNPR Arges la primaria Cuca. Din luna mai a anului trecut, este pensionat la limita de varsta, insa asta nu inseamna ca va sta deoparte. Candideaza pentru primaria Cuca. A realizat deja si materiale publicitare cu texte sugestive: “Vreti mai bine pentru voi? Votati-l pe Batagoi!” si “Spun s-o stie intreg satul: Sunt mai bun decat toti patru!”.

Sunt membru UNPR de la infiintarea partidului. M-am hotarat si candidez in comuna mea pentru functia de primar. Cat priveste indemnizatia de primar, sunt dezinteresat total. Cu toata voi contribui la trusa medicala din comuna, necesara pentru sanatatea oamenilor, pentru consumul Ambulantei si pentru microbuzul care transporta elevi la scoala.”, a declarat Constantin Batagoi in conferinta de presa a UNPR Arges de joi. Acesta ne-a marturisit de asemeana ca tatal sau a fost primar timp de 34 de ani, in Cuca si o alta comuna care acum este sat in cadrul comunei Cuca.batagoi, cristache, fulga, andrei nita (16)batagoi, cristache, (20)

LASA UN RASPUNS